Wat we doen? Contact Routekaart Links    
 
 

 

 

Vacature Jurist

 

De Rechtswinkel Huizen en Omgeving is altijd op zoek naar gemotiveerde juristen of bijna afgestudeerde rechtenstudenten voor het draaien van de spreekuren op de woensdagochtend van 9.30 tot 10.30 uur en/of op de maandagavond van 19.30 tot 20.30 uur met de mogelijkheid tot uitloop. Het betreft een vrijwilligersfunctie. Samen met een andere Rechtswinkelier voorzie je de cliŽnten van juridisch advies. Indien nodig verwijs je de cliŽnt door naar een advocaat. Overige functie-eisen: sociaal vaardig en communicatief sterk.

Wat bieden wij? Een enthousiast team dat bestaat uit secretaresses, juristen en advocaten. Eťn van de bij de Rechtswinkel aangesloten advocaten is na het spreekuur voor de juristen beschikbaar om de zaken door te bespreken. Naast de spreekuren vergaderen wij minstens twee keer per jaar. Deze vergaderingen worden afgesloten met een lezing met een juridisch thema door een advocaat of andere juridische deskundige.

Ieder spreekuur is anders. Door de verscheidenheid van de rechtsvragen blijft het boeiend en uitdagend werk. Het betreft een leuke functie voor een beginnend jurist om praktijkervaring op te doen, maar door de diversiteit aan rechtsvragen haalt ook de ervaren jurist voldoening uit het werk als rechtswinkelier voor de Rechtswinkel Huizen en Omgeving.

Ben jij een gemotiveerde jurist of bijna afgestudeerde rechtenstudent en zou je graag op de woensdagochtend of maandagavond bij de Rechtwinkel Huizen en Omgeving aan de slag willen gaan? Solliciteer dan nu door je sollicitatiebrief en curriculum vitae t.a.v mevrouw S. van Scheppingen (secretaris) te e-mailen naar:

info@rechtswinkelhuizen.nl